Copii

„Si Isus le-a zis: „Lasati copilasii sa vina la Mine, si nu-i opriti, caci Imparatia cerurilor este a celor ca ei.”
Matei 19:14

Scoala biblica vine in intampinarea copiilor prin predarea Cuvantului lui Dumnezeu pe intelesul lor, folosind metode, mijloace si procedee specifice varstei.
In acest mod, copilul va intelege adevarurile Bibliei pentru ca, astfel, prin lucrarea Duhului Sfant, sa poata sa-si puna increderea in Domnul Isus Hristos si sa creasca in El.

„Tot asa, nu este voia Tatalui vostru celui din ceruri sa piara unul macar din acesti micuti.”
Matei 18:14

Invatatorii grupei de copii Diana Grigoras, Oana Matei, Simona Parvu, Diana Petrescu si Rebeca Toma, cu multa dragoste si rabdare, vor ajuta copiii sa dobandeasca o intelegere mai profunda a Bibliei prin povestiri, discutii dirijate sau libere, aplicatii practice, jocuri didactice, rugaciune si meditatie, partasie, concursuri biblice, lectii explicative cu materiale concret- intuitive, experimente, proiecte de misiune, muzica, scenete etc.
Aceste activitati sunt concepute cu intelepciune si focalizate spre cresterea spirituala a copiilor. Astfel copiii sunt motivati sa invete Biblia si sa o iubeasca, iar prin intermediul activitatilor si a lectiilor predate, viata lor sa fie schimbata de Duhul Sfant.

Copiii dumneavoastra sunt asteptati cu mare dragoste, duminica, intre orele 11,00 – 12,30 sa ia parte la activitatile noastre!

Rebeca Toma

copii